Cursussen

DDMRP biedt een een aantal krachtige educatieve cursussen aan, die zijn ontworpen om bedrijven in staat te stellen een implementatie van een Demand Driven Operating Model (DDOM) en het Demand Driven Adaptive Enterprise (DDAE) -model te starten en te ondersteunen.

Hieronder volgt een basisbeschrijving van elk aanbod. Voor meer informatie klikt u op het programmapictogram en u wordt naar een pagina met meer details geleid. We zullen doorgaan met het uitbreiden van het onderwijsaanbod naarmate het vraaggedreven gedachtegoed blijft groeien.

OPMERKING: Alle cursussen kunnen incompany worden verzorgd. Neem voor vragen over interne programma’s en kortingen contact met ons op.

Overzicht cursussen

Hieronder vindt u een overzicht van alle cursussen van DDMRP. Heeft u een vraag of belangstelling voor een vrijblijvend gesprek? Dan kunt u een e-mail sturen naar info@ddmrp.nl of contact opnemen met Richard Smal via 06 – 232 626 50.

Demand Driven Planner (DDP)

DDP is gericht op de toepassing van het Demand Driven MRP-concept (DDMRP). Het programma is ontworpen voor planning, inkoop en supply chain personeel dat verantwoordelijk is voor het implementeren en onderhouden van een DDMRP-implementatie. Het DDP-programma is DE officiële voorbereidende cursus voor de Demand Driven Planner Professional (DDPP)TM. Meer informatie »

Demand Driven Leader (DDL)

Het Demand Driven Leader-programma is ontwikkeld door het Demand Driven Institute. Het DDL-programma geeft senior en midniveau-operaties de term hiervoor is een vreemde term, graag anders beschrijven en supply chain-managers de mogelijkheid om een Demand Driven Operating Model (DDOM) te ontwerpen, implementeren en ondersteunen. Meer informatie »

DDMRP by Games

DDMRP by games is bedoeld om uw team spelenderwijs kennis te laten maken met de principes van DDMRP. Het geeft inzicht in de gebruikte concepten en geeft uw team de gelegenheid om op een interactieve manier kennis te maken met ons en de plannings- en uitvoeringsmethode Demand Driven MRP (DDMRP). Meer informatie »