Replenishment+

REPLENISHMENT + ® (R + ®) is een software oplossing voor multi-niveau materialen en voorraadbeheer. Het is ontworpen om een inventarisatiesysteem voor vraagvariabilteit te faciliteren dat consistent is met de methodologie van Demand Driven MRP (DDMRP) en Actief gesynchroniseerde herhaalvraag (Synchronized Replenishment), een toepassing van het Knelpunten management *Theory of Constraints). Het is de enige volledig compatibele DDMRP-software ter wereld.

Bedrijven die Replenishment + ® implementeren, zien doorgaans grote sprongen in Return on Average Capital. Ze verbeteren op 3 manieren:

Serviceniveau neemt toe

Verkoop neemt toe (betere beschikbaarheid)

Gereduceerde totale voorraad

Supply Chain Replenishment voor de vraaggestuurde wereld

Materialen afstemmen op werkelijke marktvereisten

Planner-werkbank biedt planners een intuïtief overzicht van alle kritieke planningsprioriteiten.

Uitvoering verandert de voorraad en versnelt prioriteiten

Zelfstandig plannen en beheren

Door de stuklijst te ontkoppelen, kunnen planners gemakkelijk orders genereren, prioriteiten en order sourcing zien en beheren. Dit vereenvoudigt de planning van resources in complexe faciliteiten.


Meer informatie over DDMRP software?

Wilt u advies en/of informatie over DDMRP software? Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om te bespreken hoe wij u verder kunnen helpen. U kunt ook telefonisch contact opnemen met Richard Smal op 06 – 32 626 50.