Kennis

Wat is DDMRP?
DDMRP boeken
Nieuws
 

Het kennisgebied van DDMRP is ontwikkeld en wordt beheerd door het Demand Driven Institute.

Het Demand Driven Institute (DDI) werd in 2011 opgericht door Carol Ptak en Chad Smith. Zij zijn gezamenlijk auteur of co-auteur van verschillende gepubliceerde werken over Demand Driven Principles, Finance and Information and Planning Systems.

Samen met het Demand Driven Institute (DDI) en de lokale affiliate Demand Driven Institute Benelux zijn een groot aantal onderwijsproducten ontwikkeld. DDI-onderwijsproducten zijn een krachtig programma van bedrijfseducatie die zijn ontworpen om bedrijven in staat te stellen een implementatie van een Demand Driven Operating Model (DDOM) en het Demand gedreven Adaptive Enterprise (DDAE) -model te starten en te ondersteunen. We bieden deze aan samen met onze implementatie partner Agilea en lokale onderwijspartners.
 

Daarnaast zijn voor alle onderwijsproducten ook certificeringen te behalen. Deze certificaten zijn de standaard bij het waarborgen en identificeren van het begrip, het vermogen om toe te passen, te analyseren, te evalueren en waarde te creëren met behulp van Demand Driven-methoden. Al onze consultants zijn gecertificeerd door het Demand Driven Institute (DDI).