Flowcentric op de EMEA Supply Chain & Logistics Summit

Ga naar website van SCL Summit

Dit jaar zijn wij aanwezig samen met het team van Demand Driven Technologies op de EMEA Supply Chain & Logistics Summit bij het Okura Hotel in Amsterdam. We zullen daar officieel de Nederlandse versie introduceren van onze DDMRP software (replenishment +) voor klanten in de Benelux.

Op deze conferentie spreekt ook Carol Ptak vanuit het Demand Driven Institute als Key Note spreker met een aantal industrie supply chain specialisten:

Keynote Case study en Panel Discussion: Adapt or Die – Succesvol beheer van een supply chain in het nieuwe normale

De gedetailleerde plannings- en planningsystemen van vandaag zijn geworteld in aannames en werkwijzen van 40 jaar geleden. “Best practices” zijn niet langer de beste – ze zijn gewoon verouderd en in veel gevallen ongepast.

Het optimaliseren van deze ongepaste regels door de krachtigere ERP-producten van vandaag, “Internet of Things of Industry 4.0” is vol risico’s. Het behoud van het concurrentievermogen in het licht van de toenemende complexiteit en volatiliteit in toeleveringsketens vereist een fundamenteel andere benadering – een bedrijf heeft een keuze – het past zich aan of sterft.

Deze presentatie beschrijft de eenvoudige stappen van de vereiste verschuiving van conventie naar de opkomende principes om een vraaggestuurde adaptieve onderneming te worden

Participanten:
Carol Ptak, Partner, Demand Driven Institute LLC
Nick Lynch, Global Planning Excellence Manager, Shell
Thibaut D-Herouville, VP Supply Chain, Michelin
Leila Bouhali, Supply Chain Lead, Sames Kremlin

Neem contact met ons op voor een afspraak of een demonstratie van het product en de capaciteiten. Wij zullen er samen zijn met onze implementatie en training partner Agilea.