Al 10 jaar!


DDMRP werd in 2011 in het publieke domein geplaatst, toen de derde editie van “Orlicky’s Material Requirements Planning:-boek werd gepubliceerd.

Het was ook in 2011 dat Demand Driven Technologies werd opgericht. De eerste versies van de Replenishment+ en DBR+ oplossingen werden halverwege de jaren 2000 ontwikkeld door het adviesbureau Constraint Management Group(CMG) om een aanpak te implementeren die is afgeleid van de knelpunten theorie (TOC): “Active Synchronized Replenishment.

Tien jaar geleden was Demand Driven Technologies de voorloper – en de enige speler – die “DDMRP Compliant” -oplossingen aanbood – het was een opkomende, bijna vertrouwelijke praktijk.

Hoe ver zijn we gekomen!

Dankzij het Demand Driven Institute hebben veel organisaties de handschoen opgepakt. Dankzij onze collega’s die ons hebben vergezeld in het avontuur – tot op heden telt de DDMRP-compatibele softwaregemeenschap ongeveer dertig leden en zal ongetwijfeld blijven groeien!
 

We zijn verheugd om in zo’n goed gezelschap te opereren – concurrentie stimuleert vooruitgang en heeft in 10 jaar een goedlopend vertrouwelijk concept ingewisseld voor een globale aanpak die steeds vaker door bedrijven wordt overgenomen – simpelweg omdat het resultaten oplevert.

Onze oplossingen zijn vandaag de dag de enige die voldoen aan alle drie de Demand Driven Institute-certificeringen, zodat we een compleet Demand Driven Adaptive Enterprise-model kunnen implementeren – van S&OP tot uitvoering op de werkvloer. We hopen snel door anderen te worden gevolgd, omdat we van mening zijn dat het model een erkende industriestandaard moet worden, net zoals MRP2 in zijn tijd is geworden.
 

Als pionier en leider in vraag gestuurde benaderingen zijn we vastbesloten om methodologische en technologische innovatie na te streven om de toegang tot een groter aantal bedrijven te vergemakkelijken – aanpassingsvermogen is voor hen een kwestie van duurzaamheid in een steeds volatielere, onzekere, complexe en onduidelijke omgeving.

In de komende maanden zullen we belangrijke innovaties introduceren om bij te blijven dragen aan methodologische en technische innovaties, en onze klanten in staat stellen om de wendbaarheid en veerkracht van hun supply chain te ontwikkelen, door middel van intuïtieve managementmodules.

Blijf op de hoogte!